Spraytan

De fleste mennesker synes, at det er flot med lidt ekstra kulør

Spraytan giver dig en flot glød til hverdag eller fest

Overvejer du en spraytan? Hos SanZone Zoneterapi & Hudpleje kan jeg give dig en flot glød til fest eller hverdag.

Spraytan gør dig dejlig sommerbrun uden farlige stråler fra solen eller solarium. Mine spraytanbehandlinger udføres af en erfaren kosmetolog.

Ingen grimme striber og spor med spraytan

De fleste mennesker synes, at det er flot med lidt ekstra kulør. Det signalerer overskud, og den mørkere glød fremhæver den naturlige skønhed.

Måske skal du stå brud eller konfirmeres, eller måske skal du blot til fest. Det kan også være en anden særlig anledning. Spraytan er den sunde og hurtige vej til en flottere glød.

Jeg påfører tanningvæsken med en professionel airbrushpistol, og dermed får du ingen striber eller andre uønskede spor. Behandling er fuldstændig ufarlig, og den flotte glød holder i 3-5 dage.

Spraytan udføres i et aflukket lokale, så du kan føle tryg under behandlingen. Jeg giver naturligvis al den vejledning, som du ønsker under forløbet.

Kontakt mig i dag for få en flottere glød

Du er altid velkommen til at høre mere om spraytan. Jeg fortæller gerne om, hvordan jeg kan give din en flot glød. Du kan også blot bestille tid med det samme.

Du kan ringe til mig på telefon 26 48 83 84 for at aftale det nærmere forløb, men du kan også skrive til e-mail sanzone@outlook.dk.​

Spraytan

kr. ​225 / 30 minutter​​

Spray tan

Bestil tid til en behandling