Japansk lifting

Behandlingen gør huden spændstig og giver en smuk glød

Japansk lifting

Overvejer du at få japansk lifting hos en uddannet kosmetolog? Hos SanZone Zoneterapi & Hudpleje tilbyder jeg japansk lifting.

Der er tale om en særlig rynkereducerende og opstrammende behandling, som er meget populær. Jeg har kunder fra byer såsom Vallensbæk, Hundige og Ishøj samt mange andre steder.

Hvad er japansk lifting?

Det er en naturlig opstrammende behandling. Jeg benytter japansk behandlingsteknik, massage og ansigtszoneterapi. Dertil kommer masker og olier.

Behandlingen gør huden spændstig og giver en smuk glød. Dermed er den også egnet, hvis du er stresset eller blot ønsker at slappe af.

Japansk lifting udsætter med andre ord ældning, ligesom den udskiller affaldsstoffer og fjerner spændinger. Behandlingen udføres af en lægeeksamineret hudterapeut og uddannet zoneterapeut, som har stor passion for hud og pleje.​

Kontakt os for at få en tid til et helt nyt ansigt

Er du blevet interesseret i at høre mere om japansk lifting og vores priser? Min pris er 590 kroner for en behandling på 75 minutter.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om denne og andre af mine ansigtsbehandlinger.

Du kan ringe til mig på telefon 26 48 83 84 for at få meget mere at vide eller for at aftale tid til en behandling. Du er også velkommen til at skrive til mig på e-mail sanzone@outlook.dk

Japansk Lifting

kr.​ 590,00 / 75 minutter​​

Stress og rynke reducerende

Bestil tid til en behandling